Tratam cainii nostri ca pe niste membrii ai familiei, ei sunt partenerii nostri!Canisa "Sissi's White Star" este o canisa construita cu mult suflet, cu multa munca, cu responsabilitate si perseverenta. Este o canisa visata in copilarie si materializata de catre un inginer si un medic.
Canisa este acreditata de Federatia Chinologica Internationala (FCI) cu nr.3560 http://fci.be/en/affixes/ .
Suntem membri al Asociatiei Chinologice Romane - Asociatia Chinologica Harghita "Hardogs" din anul 2014.
Toti puii de vanzare au pedigree tip "A", si provin din parinti arbitrati si cu drept de monta.

Concurenta, ca in orice domeniu, este acerba, dar credem in munca noastră cinstita si in catelusii noștrii de calitate, de care putem să fim mandri! Cainii nostri sunt caini sanatosi, socializati, curati si deparazitati. Fiecare pui are primul vaccin real (nu printat!), de asemenea cerem medicului veterinar microcip si pasaport, iar conform noii legi, vor fi toti inregsitrati.

Nu suntem inmultitori / samsari / fabrica de caini / puppy mill, imperechem judicios si suntem direct responabili pentru fiecare catelus care paraseste curtea noastra! De aceea nu vindem pui pe tot parcursul anului, daca doriti un caine de la noi este posibil ca va trebui sa faceti o rezervare si sa asteptati. Achizitionarea unui pui de la un crescător responsabil DE OBICEI nu merge chiar asa de repede. Va fi membrul familiei voastre in urmatorii 10-15 ani, deci trebuie sa decideti responsabil.

Cand am achizitionat primul exemplar catelus Westie, din Slovacia, un mascul pe care l-am numit BANDI, el a devenit pentru mine si familia mea un mic centru al universului, petrecand clipe deosebite impreuna cu el. Treptat in cadrul familiei noastre si-au facut loc si alte exemplare de Westie cum ar fi LILU, VILMA si masculul ROCKY care in scurt timp au devenit sufletele noastre.

In 2012 am primit un mascul extraordinar de la una dintre cele mai bune canise din Ungaria, Canisa Franer Is Of Suprise - Budapesta. Cu acest mascul, Franer is Of Suprise Trimo, am participat la mai multe expozitii si a devenit Junior Champion Romania.

In 2013 am avut onoarea sa cumparam o femela adulta cu originea din Canisa Happy White Ungaria, cea mai veche canisa westie din Ungaria si una dintre cele mai apreciate. Numele femelei ei este HAPPY WHITE MIA si deja a participat mai multe concursuri cu rezultate foarte bune.

In 2014, dupa multe asteptari, a ajuns la noi un mascul exceptional EINSTEIN, cu origine din canisa BREAVEHART Ungaria. Acest mascul deja a participat la mai multe concursuri cu rezultate foarte bune, si printre altele este mandrul posesor al titlului "Hungaria Prima Junior".

La inceputul anului 2016 am extins familia noastra cu o catelusa extraordina din canisa Dobgrace, numele ei este Dance Of The Sea Dobgrace, "Blubell". Treptat am participat la mai multe expozitii CAC si CACIB si am primit calificarile necesare pentru drept de monta.

Viata canisei merge mai departe cu elan, prin descendentii fondatorilor precum Amanda, Amira, Abigel si Bonnie.
Tinta noastra este in continuare calitatea impecabila a cateilor care parasesc poarta nostra, spre bucuria noilor proprietari!

Cine Suntem...

Suntem crescatori responsabili, interesati de progresul canisei si preocupati in a creste caini sanatosi si cu trasaturi specifice rasei.

Fondator, Inginer
Un caine nu iti este doar un bun prieten, ci si o sursa de energie si bucurie. Viata ta dupa ce iti iei un caine, se va schimba complet.
Fondator, Medic
Cainele ne ajuta sa avem un psihic puternic. Se spune ca prezenta unui caine alaturi de noi este de-a dreptul terapeutica.